Datum start verkoop bekend

Datum start verkoop bekend

Op 25 februari 2021 start Kreffer Makelaardij met de verkoop van project Leemstaete, 20 appartementen welke worden gerealiseerd op de hoek van de Bisschop Balderikstraat en de Helmichstraat en dus direct aan de Groene Loper.

De architect van het project heeft gekozen voor een gebouw met een industriële uitstraling, waarbij voorop stond dat er een goede lichtinval moet zijn in de appartementen. Het resultaat mag er zijn, wat een geweldige uitstraling! De appartementen zijn voorzien van grote raampartijen, een ruim balkon, een berging op de beganegrond en afhankelijk van het appartement: één of twee eigen parkeerplaatsen op het achtergelegen terrein.

Er is een mooie diversiteit in aanbod van appartementen. De appartementen variëren in grootte vanaf 58m² tot een penthouse van 148m² met een dakterras van maar liefst 76m². De prijzen zijn afhankelijk van de grootte en beginnen bij € 209.000,-- VON. De appartementen worden uiteraard volgens de huidige maatstaven erg duurzaam en energiezuinig (gasloos) gebouwd.

Vanaf donderdag 25 februari is alle verkoopdocumentatie zowel digitaal als fysiek bij Kreffer Makelaardij op kantoor beschikbaar. Het afhalen van een brochure is alleen op afspraak in verband met Covid.

Vanaf 25 februari kan de makelaar, alleen op afspraak, in een persoonlijk gesprek u alles uitleggen over de appartementen en de bijbehorende Vereniging van Eigenaren (VVE). Tevens is het vanaf deze datum mogelijk u in te schrijven op een appartement van uw keuze.

De inschrijving is digitaal en alleen mogelijk via de website; www.wonenophetleemer.nl of de website www.leemstaete.nl (via beide links komt u op dezelfde website). Inschrijven kan tot woensdag 10 maart 2021 op één of meerdere bouwnummers. Wanneer u wordt ingeloot komt u in aanmerking voor een appartement. Alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren tellen als inschrijving. U krijgt na uw inschrijving een bevestiging toegestuurd per email. De toewijzing zal niet gebaseerd zijn op de datum en het tijdstip van inschrijving.

Naar verwachting zullen wij in het 3e kwartaal van 2021 starten met de laatste fase van dit project, dit betreffen 9 rij-hoekwoningen welke gebouwd gaan worden aan de Helmichstraat.