Start verkoop 9 rijwoningen 't Leemer Oldenzaal

Start verkoop 9 rijwoningen 't Leemer Oldenzaal

Op 16 maart 2022 starten wij met de verkoop van project 't Leemer, 9 hoek/rijwoningen welke worden gerealiseerd aan de Helmichstraat in Oldenzaal.

Ligging van 't Leemer

Stakenbeek in Oldenzaal is bij uitstek een wijk waar je alle leeftijden tegenkomt. Dat brengt levendigheid en dynamiek! Veel jonge gezinnen kiezen voor de wijk, omdat het centraal gelegen is. Een wijk waar kinderen elkaar ongedwongen en op natuurlijke wijze kunnen ontmoeten en waar bewoners elkaar bij naam kennen. Het maakt ook dat ouderen zich welkom voelen.
De nieuwbouwwoningen van ’t Leemer passen uitstekend bij dit profiel. Gezinnen vinden volop vertier in de omgeving en zijn snel bij de belangrijkste voorzieningen als scholen, kinderopvang en de uitvalswegen naar omringende steden. Dat maakt dat je ook snel bij je werk bent, zonder vervelende files. Of je pakt natuurlijk de fiets, want de fietswegen zijn uitstekend!

In totaal worden in deze wijk zo’n 130 woningen van verschillende aard gebouwd: van appartementen voor koop en huur tot rijwoningen, halfvrijstaande woningen en vrijstaande woningen. Een mooie mix dus! Daarnaast is er volop aandacht voor een duurzame inrichting van de openbare ruimte. Veel groen, biodiversiteit en ruimte dus.

Inschrijving

Vanaf woensdag 16 maart is alle verkoopdocumentatie digitaal beschikbaar. Wij kunnen u vanaf dat moment in een persoonlijk gesprek alles uitleggen over de woningen. Tevens is het vanaf deze datum mogelijk u in te schrijven op een woning van uw keuze.

De inschrijving kan via de website www.wonenophetleemer.nl of via ons kantoor. Inschrijven kan tot vrijdag 25 maart 2022 17.00 uur op één of meerdere bouwnummers. Wanneer u wordt ingeloot, komt u in aanmerking voor een woning. Alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren tellen als inschrijving. U krijgt na uw inschrijving een bevestiging toegestuurd. De toewijzing zal niet gebaseerd zijn op de datum en het tijdstip van inschrijving.