Start verkoop Leemstaete begin 2021

Start verkoop Leemstaete begin 2021

Heeft u ook deze mooie advertentie in De Glimlach van Twente gezien? 

Dit prachtige appartementencomplex heeft de naam Leemstaete en is onderdeel van nieuwbuwproject 't Leemer in de nieuwe woonwijk Stakenbeek in Oldenzaal. 

Het gebouw bevat 20 appartementen welke gerealiseerd worden op de hoek Bisschop Balderikstraat / Helmichstraat en dus direct aan de Groene Loper nabij het station van Oldenzaal. 

Op dit moment zijn wij druk bezig met de verkoopvoorbereidingen en het opstellen van een begroting van de bouwkosten. Hierdoor kunnen wij op dit moment nog geen prijzen noemen. 

Wel kunnen we zeggen dat het een hele mooie mix is met verschillende oppervlaktes van de appartementen. Er zijn appartementen met één slaapkamer, appartementen met twee slaapkamers en een luxe penthouse met 3 slaapkamers. 

Het appartementencomplex Leemstaete met 20 appartementen zal begin 2021 in verkoop gaan. Door de grote belangstelling en snelle verkoop van de eerste fase van 't Leemer is de verwachting dat de appartementen ook snel verkocht zullen zijn. 

Bent u geinteresseerd in een appartement? Hou deze website in de gaten, meld u interesse alvast bij Kreffer makelaardij en schrijf u in voor de nieuwsbrief

 De advertentie in volledige grootte bekijken? Klik dan hier