Verkoopprocedure Leemstaete bekend

Verkoopprocedure Leemstaete bekend

Wat gebeurt er wanneer?

Hartelijk dank voor de interesse voor het project Leemstaete in Oldenzaal. Binnenkort starten we met de verkoop.

  • Op donderdag 25 februari start de officiële verkoop bij Kreffer Makelaardij in Oldenzaal.
  • Vanaf die dag zal de complete verkoopdocumentatie bekend worden gemaakt. U kunt deze op afsraak afhalen bij de makelaar maar in verband met COVID zal ook alle verkoopdocumentatie online zichtbaar zijn op de projectwebsite.
  • De inschrijving verloopt geheel online via de website www.leemstaete.nl/inschrijfformulier.
  • Op deze pagina voert u uw gegevens en bouwnummer(s) naar voorkeur in. Indien u meerdere voorkeuren heeft is het verstandig om deze ook op te geven.
  • Als u alles heeft ingevuld klikt u op 'opslaan' onderaan de pagina en ontvangt u een bevestigingsmail via het door u opgegeven e-mailadres.                                           
  • Indien u dit wenst kunnen de medewerkers van Kreffer Makelaardij u helpen met het inschrijven. U kunt uw inschrijving ook bij hen doorgeven zodat zij de juiste gegevens op de website kunnen invullen.
  • Neemt u rustig de tijd, u hebt tot en met woensdag 10 maart de mogelijkheid om u in te schrijven.                
  • Uiterlijk in de week van 15 maart wordt er contact met u opgenomen om de resultaten aan u mede te delen.

Toewijzing

Het toewijzen van de appartementen doen we op basis van de hoogste voorkeur, daarbij streven wij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de appartementen. Is er maar één kandidaat voor een appartement wordt het appartement aan die persoon toegewezen.

Wanneer meerdere kandidaten hun voorkeur hebben aangegeven voor een bepaald appartement, vindt de toewijzing plaats op basis van de meest concrete kandidaat. Dit houdt in dat u een financiële check hebt gedaan en dat er bekend is wat u eventueel kunt lenen bij een hypotheekverstrekker.  

Het speelt ook mee of u wel of geen voorbehoud heeft om uw eigen woonhuis te verkopen voorafgaand aan de aankoop van uw nieuwbouw appartement.

Als er ná de inventarisatie van de inschrijvingen nog steeds gelijkwaardige kandidaten voor een appartement zijn, dan zal de projectontwikkelaar samen met de makelaar de appartementen toewijzen. Er kan dan ook gekozen worden om te loten.

Wij streven op deze manier naar een optimale bezetting van alle appartementen. Immers, hoe sneller de appartementen verkocht zijn, hoe eerder we kunnen starten met de bouw van appartementencomplex Leemstaete.

Ná de toewijzing

Wanneer de toewijzing heeft plaatsgevonden neemt Kreffer Makelaardij contact met u op voor het inplannen van een afspraak. De gesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Tijdens dit gesprek kunt u een optie op het appartement nemen. De optie wordt verstrekt voor 1 week, binnen die tijd kunt u beslissen of u het appartement gaat kopen.

Als de eerste optant afziet van de aankoop volgt een afspraak met de volgende reserve-kandidaat voor het desbetreffende appartement.

Heeft u geen appartement toegewezen gekregen? Dan krijgt u daarvan ook bericht. Als iemand afziet van de koop, en bent u de eerste reserve-kandidaat, dan wordt er meteen contact met u opgenomen.

 

Wie verkoopt de woningen?

Kreffer Makelaardij is aangewezen als projectmakelaar en voert de verkoopgesprekken. Heeft u vragen over het project dan kunt u Kreffer Makelaardij telefonisch bereiken op 0541-744016 of mailen naar info@kreffermakelaardij.nl